torstai 30. heinäkuuta 2015

Kysymyspostaus osa 2

Pahoittelen kysmysosan kakkososan viivästystä (ensimmäiseen osaa pääset tästä) ja muutenkin epäaktiivisuuttani. Se johtui siitä, että kamerani akku oli jäänyt mökille, joten en pystynyt oikein päivittämään mitään sosiaalista mediaa. Nyt akku on vihdoin taas minulla. Talliini on muuten tullut uusi asukas, josta tulee postausta pian. Tässä kuitenkin kysymyspostauksenne!

Jos saisit ottaa tilaushevosen keltä vain niin keneltä ottaisit? - Varmaankin Sailalta tai Hilulta. Ihailen myös Bean, Neaan, Navyn, Hatin ja Liquenin kädenjälkeä.

Miten sinulla on varaa Iisan tallin hevosiin? - En ostele koko ajan uusia tavaroita, vaan olen säästäväinen. Hevosten ostamisessa pidän yleensä vähintään neljän kuukauden tauon ennen uutta ostoa, joten ehdin saada ihan mukavasti rahaa siinä välissä.

Jos kaikki kepparisi olisivat tippumassa kalliolta jokeen ja ehtisit pelastamaan vain yhden, kenet pelastaisit? - En osaa sanoa. Novan, koska sillä on eniten tunnearvoa, Realin, koska se on hevosistani hinnaltaan kallein ja uuden heppani, koska se on monipuolisin ratsastaessa.

Nova vai Reali? - En osaa sanoa. Novalla on enemmän tunnearvoa, mutta Realista on tullut itselleni viime aikoina hyvinkin tärkeä.

Lempihevonen muilta? - En valitettavasti osaa sanoa.

Onko sinua koskaan kiusattu keppareista? - Ei ole.

Jos pystyisit mennä ajassa taaksepäin peruuttaaksesi keppariharrastuksesi, tekisitkö sen? Miksi? - En peruuttaisi, koska muuten en tekisi mitään vapaa-ajallani. Sitä paitsi, olen saanut tästä niin paljon irti, että se tuntuisi tuhlaukselta.

Mistä sait inspiraation Herbertti-kampaukseen? - Hippi-Paladinista. :D

Herbertti-kampaus. :DKumpi laukka on sinulle vahvempi? - Vasen. Oikea laukka alkaa jo pikkuhiljaa mennä, mutten voisi kuvitella hyppääväni kyseisessä laukassa.


Osaavatko perhoset ratsastaa? - Keppihevosia perhoset eivät valitettavasti jaksa kannatella. Oikeista hevosista en tiedä.


Uskaltaisitko mennä kaupunkiin maastoilemaan? - Eihän siinä mitään uskaltamista ole. :p Kaupungissa maastoilu ei silti ole ihan juttuni.

Tässäkin ratsastan Va B -kouluohjelmaa puistossa.


Jos sinun pitäisi laittaa jollekin tuntemallesi / tietämällesi keppihevoselle poronsarvet ja lähteä ratsastamaan sillä ympäri Helsinkiä, minkä valitsisit? - Jaa-a. En itse ole koskaan ajatellut lähteväni seikkailemaan poronsarvisella kepparilla ympäri Helsinkiä, joten ottaisin esimerkkiä ja nappaisin Paladinin matkaani. :D


Harrastatko jotain muuta kuin keppareita? - Ratsastusta ja pianonsoittoa.


Lenkkeiletkö/urheiletko? - Välillä, jos huvittaa. Oikeastaan keppihevosharrastukseni muuttuu ajoittain melko kovaksikin urheiluksi, joten voin sanoa urheilevani.


Onko lännenratsastus kivaa? - Yhden kerran kokemuksella se on kivaa.


Mikä hevosrotu on suosikkisi? - Suokit ja arabit. Poneista varmaan shettikset.

Nova on hieno arabi!

Kumpi olisit mieluummin, vesinokkaeläin vai strutsi? - Varmaankin vesinokkaeläin, vaikken oikeastaan välitä kummastakaan lajista.


Ottaisitko pihallesi mieluummin trampoliinin vai uima-altaan? - En kumpaakaan. En halua tuhlata ratsastusaluettani sellaisilla asioilla, joita en kuitenkaan käytä.


Mikä puhelin? - Joku ikivanha Samsung Galaxy S3 mini, jota ei enää kai valmisteta. :”D


Onko sinulla oma tietokone? - On.


Mikä kamera? - Nikon D3300.


Onko sinulla oma huone? - On.


Paras kaverisi? - Minulla ei ole yhtä parasta ystävää, mutta monia hyviä ystäviä löytyy.Omistatko poikaystävää? - En omista, enkä muuten haluaisikaan.


Minkä väriset hiukset sinulla on? - En osaa sanoa. Varmaankin tummanvaaleat, jotka ovat tietyssä valossa aavistuksen punertavat.


Onko sinulla suorat hiukset? - Ei ole. Niissä on sellaisia jänniä laineita.


Elämäsi tarkoitus? - Ei ole vielä selvinnyt. :D


Mietitkö ennen kuin teet vai teetkö ennen kuin mietit? - Teen ennen kuin mietin. :D


Onko sinulla koskaan murtunut mitään paikkaa? - On ollut jalkapöydässä hiusmurtuma, mutta sain tietää siitä vasta noin kolme vuotta murtuman jälkeen. Kiitetään siis siitä Suomen terveydenhuoltoa…


Missä maassa haluaisit asua? (ei Suomea) - Ehkä Iso-Britanniassa, Italiassa, Saksassa tai Ranskassa. Mieluiten vuoristomaisemissa alueella, jossa pärjäisi englannilla ja ranskalla. Ja siellä pitäisi olla keskilämpötila n. 12-18 °C.


Minkä supervoiman haluaisit? - Olisi mahtavaa olla näkymätön tai olla esim. metamorfimaagi.

3 kommenttia:

 1. Kiva postaus! En malta odottaa uuden hevosen esittelyä...:-D

  VastaaPoista
 2. Jotenki oudon kuulosta että sulle on vasen laukka vahvempi... Mulla on just toisinpäin, oon harjotellu koko kesän vasemmalla laukalla hyppäämistä ja sillä pääsen vaan 75 cm kun oikeella pääsen 95 cm. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joillekin vasen laukka on vahvempi, joillekin oikea. Vähän niinkuin oikea- ja vasenkätisyys. :D Mä muistaakseni pääsen molemmissa laukoissa ainakin sen 80 cm, ellen korkeammalle, mikä on ihan hyvin mahdollista.

   Poista

Asiallinen käytös kommentoidessasi, kiitos! :)