maanantai 3. elokuuta 2015

Bewildered


Talliini saapui lauantaina 25. heinäkuuta Eclipsen ja Caribian kenttäkilpailuista uusi poni. Tilasin sen Sailalta heinäkuussa ja olen todella tyytyväinen siihen. Ponini on rodultaan australianponi ja sukupuoleltaan ori. Se sai nimekseen Bewildered ja kutsumanimekseen Bane, mutta kutsun sitä myös Pomppuponiksi, Pomppikseksi jne.


Tilasin sille Sailalta perussuitset tuollaisella erikoisella turpahihnalla, punotulla otsapannalla ja full cheek -kuolaimella. Lisäksi ostin Banelle Sohvilta PS of Sweden -mallistosta tutun High Comfort Revolution -tyylisen riimun ja Sailalta sinisen riimunnarun. Aion itse tehdä sille vielä sinisen loimen, niin sitten sillä on kaikki mitä se tarvitsee.


Tykkään tästä uudesta ponistani kovasti. Bane on tosi kiva ratsastaa ja se taipuu lähes kaikkeen! Banen sivuille pääset muuten tästä.

18 kommenttia:

 1. Tosi ihana tuo Bane <3
  Kuka on muuten tehnyt blogisi bannerin? Oletko itse tehnyt vai :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bane kiittää. :) Ja juu, olen tehnyt blogini tämänhetkisen bannerin itse.

   Poista
 2. Voisitko sitten mitenkään tehä mulle banneria ;D?

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana poni! Tarjoavatko hevosesi sukua sivuttomille hevosille, jos kuitenkin saat kaikki tarvittavat tiedot ja kuvat sähköpostitse tai skh-foorumin yksityisviestillä? Mietin, että jos jossain vaiheessa toteutan suunnittelemani australianponin, voiko Bane olla sitten sen isä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hevoseni eivät tarjoa valitettavasti sukua. :)

   Poista
 4. Milloin tulee postaus kisoista? En tietenkään halua hoputtaa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti osaa sanoa. Viime aikoina mulla on ollut niin paljon kiireitä, ettei mitään tunnu ehtivän tehdä. :/

   Poista
 5. Aion kenties perustaa keppariblogin, tässä pari kysymystä.
  1. Keppihevosillani ei ole sukutauluja, haittaako se?
  2. Miten blogiin saa lukijoita?
  3. Kuinka usein kannattaisi kirjoittaa postausta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1. Ei haittaa. Yleensä hevosten tiedot laitetaan muutenkin tallin sivuille, mutta itselläni ei ole tallia niin tungen ne tänne blogiini.
   2. Enpä osaa sanoa. Mulla on ainakin SKH-foorumilla ak:ssa linkki blogiin ja Instagramissa biossa. Myös bloglovinin tapaiset paikat on kuulemma ihan hyviä tapoja saada lukijoita.
   3. Ehkä joka neljäs päivä. Ei se niin tarkkaa ole, mutta lukijoiden ei kannata antaa odottaa liian kauaa uutta blogipostausta. Omassa blogissani tuo postaustahti on vähän jäänyt...

   Poista
  2. Nyt on blogi luotu, ja se on kyllä sinun vinkkiesi ansiota! Kiitos vielä kerran! :-)

   Poista
  3. Hauska kuulla. Kävin kurkkaamassa bloginne! :)

   Poista
 6. Oon just tehnyt itelleni keppariblogin reilu kuukausi sitten. Ideaa siihen sain myös sinun blogistasi joten kiitos kuuluu myös sinulle♡ Olen lukenut tätä blogia jo jonkun aikaa, ja aion liittyä lukijaksi. Todella ihania hevosia, hyvää kirjoitusta, ja ihana myös tuo uusi kepparisi♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja kiitos paljon! Kävin kurkkaamassa blogisi. :)

   Poista
 7. Milloin uutta postausta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten, kun ehdin. Nyt on ollut tooosi kiireistä eikä oikein ole ollut inspiraatiota tai aihetta kirjoittamiseen, kun ei ole tullut viimeaikoina oikein ratsasteltua. :/

   Poista

Asiallinen käytös kommentoidessasi, kiitos! :)