keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Uusi hieno este!

Suunnittelin tässä jokin aika sitten uuden, hieman näyttävämmän esteen talliini ja pyysin ukkiani toteuttamaan sen ja hän suostui. Esteestä tuli omasta mielestäni tosi hieno ja se taitaa olla tällä hetkellä estekokoelmani hienoin este. Väreiksi valitsin vihreän ja valkoisen.


Puominpidikkeinä toimii ihan vain kaksi naulaa vierekkäin. Pienin mahdollinen estekorkeus on 30 cm ja korkein 120 cm. 30-90 cm -korkeuksien pidikkeet ovat 10 cm välein ja 90-120 cm 5 cm välein. Puomeja sain kuusi kappaletta ja ne ovat 125 cm pitkiä.


Este on oikeasti tosi kiva hypättävä ja uskon, että sen kanssa saa otettua melko edustavia hyppykuvia. Siksi ajattelin laittaa sen mun ja Jennyn kisoihin 7.8. hyvälle paikalle.
 
Mitäs mieltä te olette tästä uudesta esteestäni? Millaisia esteitä teillä on?

14 kommenttia:

 1. wow <3 heh, minulla on sellaisia jotka kaatuvat tuulessa ja eivät tyylii pysy pystyssä koska koko estekalusto on niin vanha ja hutera.. Pitäisi vähän uusia sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Omat esteeni ovat kaikki sellaisia ihan kauheen painavia, jotka ei hirveen helposti kaatuile. Puomit tosin saattavat tippua, mutta se on eri asia. :D

   Poista
 2. Myisitkö/tekisitkö esteitä tilauksesta? Itsellä ei aika riitä tekemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En. Selvennykseksi sanon, että kaikki esteeni on tehnyt ukkini ja en itse ole ikinä tehnyt yhtään estettä, vaikka olenkin maalaillut joitain kohtia esteistäni.

   Poista
 3. Mulla on vaan kolme estettä, mut kun kenttäkin on suht. koht. pieni niin ei se mitään! Mulla on kaks max 90cm. korkeaa estettä ja yks jonka saa 140cm ':D Korkeimmissa tolpissa on sellaiset "tapit" (puominpidikkeet, samaa hommaa ajavat kuin naulatkin) viiden sentin välein ja 30cm ylöspäin. 90cm tolpissa on myös tappeja, mutta ne ovat siirrettäviä eli ne otetaan tolpan reiästä (reikiä on viiden sentin välein) ja laitetaan haluamaansa korkeuteen. Tämän tolppaparin alin korkeus on 20cm. Toinen max 90cm este toimii tappien kanssa myös, mutta nämä tolpat ovat ristikolla kiinni toisissaan eli on tavallaan kiinteä ristikko. Se on 30cm korkea ja 30cm on myös tappien alin mahdollinen paikka.
  Puomeja löytyy 8kpl, joista kaksi on ehkä n. 120-130cm pitkää luudanvartta, yksi on aurauskeppi (150cm pitkä) ja viisi on muovista sähköputkea, muuten samantyyppisiä kuin aurauskepit mutta valkoisia, ne on 160cm pitkiä ja kolmeen niistä on maalattu punaisella spraymaalilla raidat. Vielä kahteen pitäisi :)
  Anteeksi todella sekavista selityksistä!

  VastaaPoista
 4. + Todella upea este!
  t. Sama ano kuin tuon sekavan tappiviestin kirjoittaja ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuulostaa muuten tosi hauskoilta nuo siirrettävät puominpidikkeet ja korkeat esteet. :)

   Poista
 5. Mulla ei ole oikeastaan yhtään kunnollista estettä, rakentelen vaan jotain aina kun hyppään. Isäni on kyllä luvannut tehdä esteen, mutta eipä ole sitä estettä kuulunut... Tuo on kyllä todella hieno este, ainakin minun mielestäni! Itse hyppään vain vähän yli 50 cm... :-)

  VastaaPoista
 6. Hieno este! Ilmestyykö kysymyspostauksen toinen osa pian? :-)

  VastaaPoista
 7. Kiva postaus! Toivottavasti kysymyspostauksen toinen osa tulee pian! :-) ♥♡♥

  VastaaPoista
 8. Milloin uutta postausta?

  VastaaPoista
 9. Hieno, ja oot muuten tosi aktiivinen, ja et oo vielä lopannu ku menee kattoon jotain blogii niin sen viimesin artikkeli on joskus vuodelta 2012

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jaa. En kyl nyt oikeen tiiä, et kuinka aktiivista tää mun toiminta on ollut tän blogin suhteen viime aikoina. Edellisestäkin postauksessa on yli kuukausi. :D Mutta kiva, että tykkäät esteestäni!

   Poista

Asiallinen käytös kommentoidessasi, kiitos! :)