tiistai 7. huhtikuuta 2015

Un Rêve qui à été Réalise

Otsikko on aika omituinen, eikö? Siitä ei saa selvää, mistä tässä postauksessa kerrotaan. Se, mistä kerron, on väriltään ruskea ja sillä on kaksivärinen harja. Sillä on myös sellainen hauska läiskä kaulassaan. Sen suitset ja riimu on aika blingejä. Nyt kyllä tyhmempienkin pitäisi jo tietää, mistä on kyse!

Eli meille saapui maaliskuun 20. päivä uusi hevonen! Minun piti kirjoittaa siitä postaus jo ajat sitten, mutta minulta meni siinä välissä jalka (tarkemmin sanoen nilkka venähti), piti harjoitella SM-kisoihin ja lukea kokeisiin, joten en vain ole millään ehtinyt paneutua tähän bloggaamiseen.


Tallin uusi asukas sai ranskankielisen nimen; Un Rêve qui à été Réalise, joka on suomeksi Unelma, joka toteutui. Kutsumanimeä raukkaparka ei vielä ole saanut, mutta olen kutsunut sitä ihan vain uudeksi hevoseksi. Jos Nova ei olisi Nova, niin voisin kutsua tätä uutta heppaa Novaksi, sillä sehän tarkoittaa uutta. Mutta Nova on Nova ja eikä muuksi muutu.

Rodultaan tämä uusi heppa on lämminveriristeytys. Ei, en tarkoita sellaista ravuria, vaan puoliverisen ja täysiverisen risteytystä. Siitä piti tulla ratsuponi, mutta pojasta tulikin odotettua isompi (isompi kuin Nova), joten ihan hevonen se saa nyt luvan olla.


Parempia kuvia oriistani menen ottamaan lähiaikoina ja sen sivut tulevat julkisiksi toivottavasti ennen SM-kisoja. SM-kisoista tuli mieleen, että olin ajatellut startata tänä keväänä useammissa kisoissa, mutta näillä näkymin tiedossa on vain nämä SM-kisat ja yhdet kenttäratsastuskisat toukokuussa.

Ja lopuksi vielä muistuttaisin bannerikisasta, joka ratkeaa viikolla 16. Mikäli osallistujia ei tule lisää, joudun siirtämään voittajabanneri(e)n julkistamista pitemmälle. Tietenkin silloin tulee lisää osallistumisaikaa. Hyvää huhtikuuta kuitenkin kaikille blogin lukijoille ja onnea SM-kisoihin osallistuville!

5 kommenttia:

 1. Jos saa ehdottaa, niin ainakin omasta mielestäni tuo sopisi hyvin unelmaksi. Että jos voin ehdottaa niin itse laittaisin heti nimeksi "Unelma" tai "Uuno":) tuo on kyllä yyber söpö pieni ponski

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hevonen oikeastaan sai jo kutsumanimen, joka on Reali. Sen mainitsin uusimmassa postauksessani. Kiitos kuitenkin ehdotuksesta! :)

   Poista
 2. Melkein kaikissa pv roduissa saa käyttää täysiveristä, niin ihan puhdas pv tuo on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jaa. Saa nyt luvan olla mikä on. Mieluummin olen vähän liian tarkka. :)

   Poista
 3. Hehheh, mun kepparilla on ihan sama nimi :D

  VastaaPoista

Asiallinen käytös kommentoidessasi, kiitos! :)