perjantai 10. huhtikuuta 2015

Toiseksi viimeisin treeni ennen SM-kisoja


 Toissapäivänä lähdin Jennylle iltapäivällä ratsastamaan. Kuten oletettavaa, ratsastin Herkulla.


Silloinen ratsastus ei mennyt mielestäni erityisen hyvin. Annoin esimerkiksi Herkun valua liian etupainoiseksi ja erityisesti laukassa Herkku "lösähti". Askeleista tuli suhteellisen pitkiä, mutta matalia ja löysiä, vaikka kuvien perusteella saattaisi ajatella muuta.


Käynnistä en vieläkään saanut tarpeeksi liukuvaa ja koska Herkku ei ole siitä siroimmasta päästä, sitä ei sitten tunnu millään saavan koottua.
Kaiken lisäksi SM-ratsujeni vaihdossa oli ongelmia, enkä millään haluaisi mennä sitä ainutta koululuokkaani Herkulla, vaikka ajoittain osaava ja fiksu se onkin. Näillä näkymin H on kuiten ratsuni jokaisessa startissani.


Tällä hetkellä olen Tampereella. Olen ratsastanut kevyesti Herkun ja kunnolla sen uuden hevoseni, jonka kutsumanimi nykyään on muuten Reali.


SM-kisoista on tulossa postausta ja Villaharjoihin olen tekemässä juttua Jennyn kanssa. Kisoista en ole ilmeisesti ostamassa mitään, mutta huomisen jälkeenhän sen sitten näkee.

Viime postauksessa muuten sanoin, ettei tälle keväälle minun osalta tulossa kuin kahdet kilpailut, mutta hups! Joliehan meni ilmoittamaan itsensä Ra.Ran koulumestiksiin. Eli kolmet kisat tänä keväänä. :)

Kiitos kuvista Jennylle!

Mitä mieltä olette vaihteeksi tällaisesta postauksesta, jossa on enemmän kuvia? Oletteko te treenanneet SM-kisoihin ahkerasti? Miten luulette pärjäävänne SM-kisoissa? Mitä olette ajatellut ostaa sieltä? Mihin muihin kilpailuihin olette tulossa tänä keväänä?

8 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja muutenkin tosi mukavanoloinen blogi. Jäin seurailemaan :D . Ja ihana karvaotus tuo herkku :3

  - KitKatPoni

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon! Herkku on kyllä aikamoinen hurmuri. :)

  VastaaPoista
 3. Millon julkaiset sen bannerikisan voittajat,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun alunperin piti julkaista ne tällä viikolla, mutta tarvitsisin vielä vähän lisäbannereita ja minulle on tulossa SM-kisoista muutenkin lisää kuvia, joten venytän kisaa nyt ainakin parilla viikolla.

   Poista
  2. Ok. Mutta voiko tehdä toisenkin bannerin?

   Poista
 4. Tosi hienoja kuvia ja hevosia. Sait minusta uuden lukijan. Jos kiinnostaa, käyhän lukemassa minunkin blogiani, http://olipakerranhevonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Asiallinen käytös kommentoidessasi, kiitos! :)