maanantai 1. kesäkuuta 2015

Kuulumisia


Hyvää kesänalkua myös teille blogini lukijoille! Blogi on pysynyt liian pitkään hiljaisena ja nyt, kun ei tarvitse huolehtia pariin kuukauteen koulusta, on aika elvyttää tämäkin paikka.

Minulle siis kuuluu oikeastaan hyvää. Olen käynyt Ra.Ran koulumestiksissä, jotka menivät minun osaltani aivan surkeasti. Minulla ei ole minkäänlaista kuvamateriaalia sieltä, joten niistä kisoista ei ole tulossa valitettavasti postausta.

Sitten olen pitänyt Jennyn kanssa omat kilpailut, jotka sujuivat yllättävän hyvin. Niistä sitten tulee postaus lähiaikoina. Lisäksi saatan julkaista tämän kuun aikana postauksen kilpailuiden järjestämisestä.

Toissapäivänä minulta loppui koulu ja pääsin pois ala-asteelta. Jippii! Keskiarvoni oli 9.7, eli ihan hyvin. Se tosin laski joulusta 0.1 numeroa, mikä vähän harmittaa.

Eilen olin pari tuntia Jennyn ja Sailan kanssa. Minä ja Jenny hyppäsimme hevosilla, mutta Saila meni ilman hevosta. Sain myös Novan takaisin kunnostuksesta.

Iltapäivällä lähdin sitten junalla mökille Novan ja Realin kanssa. Junamatka sujui nopeasti selaillen Skh-foorumia ja WhatsAppia. Ja viiden aikoihin olin pomppimassa onnellisena trampoliinilla.

Samana iltana päätin vielä hypätä Novalla esteitä ihan muuten vain ilman suorituspaineita. Haravoin kentän pohjan ja pystytin sinne muurin ja okserin. Ajattelin, että hyppäisin vain kevyesti enintään 80 cm esteitä. Toisin kuitenkin kävi! Okseri kohosi 100 cm korkeaksi tasaokseriksi, joka oli ihan huippusuoritus Novalta.

Novan ja minun tämän päivän suunnitelmissa on hypätä 4-5 esteen sarjaa, mennä maastoon ja lopuksi illalla hypätä korkeutta. Realin kanssa olisi tarkoitus uida rannassa ja tuupata koulua. Ehkä myös hyppäämme Novan treenien ohessa pientä rataa.

Miten teidän kesälomanne on alkanut?

3 kommenttia:

  1. Minäkin pääsin nyt pois ala-asteelta. Onnea hyvästä todistuksesta! (: Itselläni kesäloma on alkanut kuumeessa, ja flunssassa... Jippee... Ratsastusleirille olen ensi viikolla menossa. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset. :) Itse olin viime vuonna flunssassa ja 38 asteen kuumeessa, kun koulut loppuivat, joten tiedän tunteen. Paranemisia kuitenkin ja hauskaa ratsastusleiriä! :)

      Poista

Asiallinen käytös kommentoidessasi, kiitos! :)