sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Ehkä voisinkin jo pikkuhiljaa heräillä?

Heippa kaikille blogin lukijoille, jotka vielä ovat jäänet seurailemaan blogiani melkein kahden kuukauden tauon jälkeen. Olisin toivonut, että olisin saanut blogin ja harrastukseni pidettyä yhtä aktiivisena toimintansa suhteen kuin heinäkuussa, mutta toisin kävi. Postaustahti nimittäin hiipui olemattomiin eikä tässä kyllä oikein ole tullut ratsasteltua kunnolla.

Reali viime viikonloppuna mummoni ja ukkini mökillä useamman viikon ratsastustauon jälkeen.
Tämä kaikki johtuu lähinnä siitä, että koulut alkoivat ja mulla on ollut niin paljon uutta opeteltavaa, että energiakaan ei oikein ole riittänyt minkään päivittämiseen. Uusia asioita ovat mulla esimerkiksi uusi koulu, uusi luokka, uusi ratsastustalli, uudet kaverit jne. Mulla on nykyään niin vähän täysin ohjelmattomia päiviä, että asioiden tekeminen viivästyy viivästymistään. Lisäksi koska vuorokaudessa on vain rajoitetusti tunteja ja vapaapäivät tuntuvat olevan nykyään niin harvassa, haluan käyttää ne ainokaiset rauhalliset hetken ihan vain lepäämiseen.

Mitään sen kummempia selittelemättä tarkoituksenani olisi taas aktivoitua ja postaustahti voisi sitten olla vaikka yksi viikossa. Omaan korvaani se voisi kuulostaa ehkä jopa ihan realistiselta, vaikka seuraavan kerran kunnolla aktiivinen tulen olemaan varmaan vasta ensi kesänä, jos saan blogin pidettyä siihen asti hengissä. Toivottavasti lupaukseni aktiivisuudesta eivät sitten tule olemaan aivan tyhjiä...

Harrastukselleni ei tosiaan ole muuten tapahtunut mitään sen kummempia. Talliini saapui uusi ponitamma, rodultaan shetlanninponi ja nimeltään Minette, tutummin Mina. Mina on Sailan ja Varjan yhteistyönä valmistettu sukkaponi ja aivan hirveän itsepäinen. Tällä hetkellä me opetellaan vasta Helppo C:n juttuja ja hypätään (tosin huonolla menestyksellä) noin 50-60 cm esteitä. Opittavaa on siis vielä paljon!


En usko, että tulen oikein tänä syksynä enää kisaamaan missään, mutta saa nähdä. Olisihan sitä ihan kiva päästä ratsastamaan tänä vuonna vielä edes yksi kouluohjelma.

Viimeksi kävin kisoissa elokuussa, viikko mun ja Jennyn kesäkisojen jälkeen. Kisat olivat siis Niittyjoen syyskisat Lahdessa ja siellä olin Novan ja Minan kanssa. Molemmista kisoista tulee postaukset mahdollisimman pian.

Mulla ei ole tällä kertaa mitään sen kummempaa kerrottavaa, joten toivotan teille lukijoille hauskaa syksynjatkoa!

- Jolie

Miten teidän syksynne on alkanut?

1 kommentti:

Asiallinen käytös kommentoidessasi, kiitos! :)